Rikke Steensgaard

rikke 43

Psykolog med speciale i autisme

Rikke er uddannet psykolog (cand.psych.) og har arbejdet som intern og ekstern psykolog inden for voksen-autismeområdet i Region Midtjylland. Her har Rikke opnået erfaring med kognitiv testning og resursefokuserede udredninger. Ligeså har Rikke erfaring i samtaleforløb med autistiske borgere og deres netværk, samt i undervisning og rådgivning af pædagogisk, psykologisk, læge-, social- og lærerfagligt personale i autismespecifikke spørgsmål. Via udredningerne og rådgivninger er det Rikkes fokus, at skabe nye positive fortællinger om autistiske mennesker, som åbner op for nye muligheder og tiltag, hvor det autistiske og de særlige interesser bliver vendt til at være netop de ressourcer, der kan bygges på.

Rikke  har mange års erfaring som VISO specialist inden for autismeområdet, og har dertil autistiske pårørende, som har udfoldet deres autismepotentiale.

Gennem årene har Rikke skabt et bredt nationalt og internationalt netværksfælleskab, hvormed firmaets viden indenfor autismefeltet løbende opdateres og udvides.